Linda Raket Reol

999,00 DKK

Flyvende farmor

Farmor Linda er hurtigt som en raket når det gælder hendes børnebørn og hun flyver gerne til månen og tilbage for dem. Det er dog ikke kun børnebørnene som er i høj kurs ved farmor; alle børnebørnene forguder også deres farmor og hun er bestemt deres helt. Det er gensidig kærlighed helt op til stjernerne og tilbage igen. Derfor er Design Rockets nye raketserie opkaldt efter farmor Linda med en Linda raketreol, Linda raket hylde til børneværelset og Linda raketknagerække.

Udnyt hjørnet på børneværelset med en smart og praktisk raket hjørnereol. Raketten inspirerer børnenes fantasi og leg, og hjælper samtidig med at holde ryddeligt og pænt på værelset. Hjørnereolen er fremstillet i FSC godkendt birkekrydsfiner og sættes nemt fast i væggen med de tilhørende skruer i naturfarve.

Dansk design og dansk produktion

Reol, knagerække og hylde er, ligesom alle andre designs fra Design Rocket, håndlavet i Danmark og bliver kun produceret på bestilling. På den måde minimerer vi overproduktion og producerer så bæredygtigt som muligt. Hos Design Rocket arbejder vi på at alle rester bliver brugt og så lidt som muligt går til spilde. Alt træ er FSC godkendt. Læs mere om Design Rocket her.

Mål: L: 33 cm. B: 33 cm. H: 110 cm.

Varenummer (SKU): 601-BIK Kategori:

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Læs mere