Skab de bedste forudsætninger for

Mere tid til børnene

Alle børn har glæde af piktogrammer og planlægning i deres hverdag, og derfor er det selvfølgelig også brugt i næsten alle instutioner og dagtilbud. Men rigtig meget af pædagogernes tid går med at opfinde systemer, finde piktogrammer, udprinte, laminere, klistre velcro på osv. Og statistik og erfaring siger det ikke holder særligt længe.

Derfor har vi hos Design Rocket skabt et enkelt og elegant system med piktogrammer og tavler i træ. De er både holdbare og overskuelige, og pædagogerne kan nu bruge deres tid på det allervigtigste; nemlig børnene.

Kontakt os for at høre mere

Medlemslogin

[user-meta-login]

Børns trivsel og læring

Alle børn har brug for rolige dage og overblik over hvad der skal ske. De har brug for stabilitet og genkendelighed. Det skaber vi med vores tavler og piktogrammer. Her kan børn nemt se dagens planer, overtøj, vejret osv. Samtidig med det skaber den genkendelighed og rolige rytme børn har brug for, gør det dem mere selvstændige og selvhjulpne.

Tavler

  Mindre affald,
  mere levetid

  Domino brikkerne er ikke de eneste bæredygtige produkter. Faktisk kommer størstedelen af vores nye spil-kollektion af rester fra vores produktion. Balancebrættet er en udskæring fra det lille Bamse Bo. Siderne og brikkerne, til både Sling-pot gamet og tic tac toe er skæret ud af rester. På den måde sikrer vi endnu mindre affald og meget mere levetid på vores råvarer og materialer.

  Se produkterne her

  Siden Design Rocket startede, har bæredygtighed været en vigtig del af firmaets DNA.
  Vi sætter samfundsansvar på dagsordenen.

  Vi tilbyder TAKE BACK

  Ved at tilbyde TAKE BACK gør vi det nemt for dig som forbruger at komme af med dit brugte Design Rocket møbel, efter det har skabt glæde for dig og dine børn i forhåbentlig mange år. På den måde sikrer vi, at så stor en procentdel af møblet som muligt bliver genanvendt. Vi sørger for, at de dele som kan bruges bliver brugt til andre produkter, og dele som ikke kan bruges af os igen, bliver sendt steder hen, hvor det kan genanvendes.

  Når du beslutter at du og din familie er vokset fra jeres Design Rocket møbel, kan I aflevere det tilbage til os og på den måde er du med til, at afslutte cirklen og dit møbel bliver genanvendt til nye produkter. Så er du med til, at sikre korrekt genanvendelse af materialer og give dem mange års ekstra levetid.