Inspiration

Gør opbevaringen af bamser sjov

Bamserne flytter ind

Fantastisk bamseopbevaring til børneværelset. Det er nemt for selv de mindste børn, at få bamserne ind og ud af deres nye hjem. Bamse Boet gør det nemt at holde orden på børneværelset. Samtidig med det er en sjov måde at opbevarer bamserne på – i deres helt eget hjem.

Køb Bamsebo her

Skab kreativitet med din opbevaring

Lad Design Rocket vokse sammen med dit barn. Brug først møblerne til opbevaring af legesagerne og senere på skrivebordet til skriveredskaber, hobbysager og skoleting.

Se produkter

Når vi designer vores møbler, har vi altid funktion og mål for øjet.
Vores designs skal holde mange år og kunne vokse med hjem og behov

Børneværelset

Design Rockets vision er at skabe møbler i enkel, klassisk og nordisk stil, som udover at levere et praktisk formål, også inspirere til leg og er æstetisk flotte i hjemmet. Vi vil gerne være med til at skabe hyggelige, funktionelle og unikke hjem til folk.

Se produkter

Få alt serveret
på en bakke

Brug bakken til servering på middagsbordet, sofabordet eller når du vil spise morgenmad i sengen. Lena Serveringsbakke kan let stables sammen med Lena Stabelkasserne.

Se produkter
Indret kontoret med stil

Klassisk & elegant

Skal dine møbler stå pænt fremme i stuen eller på værelset? Skal kogebøgerne være mere overskuelige at finde? Mangler børnene et sted til deres bøger? Eller måske mangler du bare en ekstra hylde til nips og pynt?

Se produkter