Om os


Hvem er Design rocket?

Design Rocket består af Lena & Lars Vilstrup-Sørensen. I marts 2016 fik vi vores datter Gry og december 2018 kom vores søn Jonas til. Lars er uddannet og arbejder som tømrer. Lena er uddannet mediegrafiker, og begge elsker vi indretning og at udvikle vores eget design. Vi står selv for alt; ide, design, produktion og pakning af varen.
    Lena & Lars Vilstrup-Sørensen

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit lacus, a iaculis diam.

    Lena & Lars Vilstrup-Sørensen
Design Rocket
Hos Design Rocket drømmer vi om at skabe lækkert unikt design til hjemmet, især børneværelset. Vi designer og producerer håndlave møbler, hvor der er kælet for hver enkel detalje. Hos Design rocket vil vi skabe møbler i enkelt, klassisk nordisk design fremstillet af træ og andre naturmaterialer. Da alt er håndlavet og i naturmaterialer vil der heller ikke være 2 varer der er ens. Vi vil gerne være med til at skabe hyggelige, funktionelle og unikke hjem til folk.

Our advantages

Idéer

Alle vores designs er startet med en lille ide, en tegning på et stykke papir og har udviklet sig og blevet formet. Ideen er blevet fin-tænkt, ændret, fin-pudset, kælet for, nusset om og justeret, lige indtil vi har et produkt i vores værksted, som vi er 100% tilfredse med.

Fremstilling/produktion

Lars (og hans far) laver selv hvert design på hans værksted, som befinder sig på vores private adresse, så han samtidig med han laver lækre produkter kan være sammen med vores børn. Hvert produkt har været igennem hans dygtige hænder og er blevet kvalitetkontrolleret.

Salg & forsendelse

Alle produkter/varer har været i vores hænder helt fra start til slut - fra ide til pakken bliver leveret til forsendelse, og intet i processen er overladt til tilfældighederne. Vi elsker det vi laver og vil gerne give alle der handler ved os en god oplevelse og produkter de bliver glade for.

Specialfremstilling

Vi laver også gerne noget helt særligt til dig, hvis du har et specielt ønske. Du er altid velkommen til at kontakte os på mail: kontakt@designrocket.dk – eller på telefon 40 40 13 72. Som regel kan vi levere indenfor få dage – også ved de fleste specialbestillinger.