Et aar efter CREATORS COMMUNITY

Så sidder vi her. Et aar efter CREATORS COMMUNITY, og mand hvor har det været et vildt år.

Hvordan vi endte med at søge om at være en del af CREATORS COMMUNITY?

For et år siden drog vi afsted for at udstille på Formland for første gang. Vi var så heldige og priviligerede at være udvalgt til at være en del af CREATORS COMMUNITY. Vi havde en drøm om at vi gerne ville gå skridtet videre med vores designs og Design Rocket. VI ville gerne ud og sælge gennem forhandlere, men vidste helt ærligt ikke hvordan vi skulle gribe det an. Og så var vi, hånden på hjertet, også enormt usikre på om der overhovedet var nogle der ville forhandle vores produkter. Vi havde været gæster på Formland Autumn 2019, fordi vi var ved at finde ud af hvad vores fremtid skulle bringe. Jeg (Lena) var blevet syg, og kunne ikke fortsætte mit arbejde som grafiker, så vi måtte tænke i andre baner. Det var et lille års tid siden vi startede Design Rocket, som en lille hobby med en web-shop og så var det det. Men vi ville gerne mere, men hvad? Og hvordan? Så vi besøgte Formland som gæster, fordi vi måske tænkte om vi skulle tage andre produkter ind på vores shop og så få vores web-shop til at vokse. Der blev vi gjort opmærksomme på CREATORS COMMUNITY, og besluttede os for at søge. For der kunne jo ikke ske andet end at vi fik et nej.

Starten på vores rejse

Men til vores store overraskelse blev vi udvalgt til at komme med. Vi var til et fantastisk Kick-off møde, hvor der blev fortalt om Formland og Messecenter Herning. Der var også en tidligere deltager fra CREATORS, der for at fortælle om hendes rejse. Der mødtes vi også første gang med vores mentor, som vi er så heldige stadig at have kontakt med i dag. Han hjalp og guidede os med helt basale og grundlæggende ting, som vi intet anede noget om. Som f.eks at prissætte vores produkter. Og hvordan man indretter en messe-stand. Det var fantastisk at have vores mentor og Formland til at hjælpe os med hvordan vi kom igennem vores første messe. De var virkelig gode til at holde os i hånden og guide os. Vi havde brugt MANGE kræfter og timer på at planlægge og gøre klar. Vi havde stillet vores stand op ude i værkstedet, så vi vidste præcis hvordan vi ville have det til at se ud. Vi havde endda haft folk forbi til at se den. Der var regnet på alle priser og forberedt postkort og visitkort.Så vi følte os klar. I hvertfald lige indtil vi sad i bilen på vej derud den første dag! Der var meget, meget stille i bilen! Vi var begge både nervøse og spændte på hvad der ventede os. Og så følte vi os heller ikke som rigtige designere og producenter. Vi var/er jo bare Lena og Lars fra Skanderborg som laver noget vi synes er fedt.

Fake it till you make it

Så efter at have kørt ca. 1/2 af vejen i stilhed, vendte jeg mig mod Lars og spurgte: “Hvornår tror du de opdager vi bare er nogle amatører, som ikke ved hvad vi laver?” Han havde nøjagtig samme tanke og følelse. Så vi besluttede os for at vi jo bare blev nødt til at “lade som om”. “Fake it, til you make it”. Så det gjorde vi, og gør det faktisk til dels stadigvæk. Flere gange om ugen er der i hvertfald nye ting som vi skal tage stilling til eller lære om. Men vi lader hver dag som om vi har styr på det. Og som vores søde og kloge mentor har sagt flere gange, bliver man ved med at have den følelse selv efter mange år i gamet og når man sidder og laver million ordre. Hvilket jeg forøvrigt glæder mig rigtig meget til vi kommer til at lave.

En weekend fyldt med oplevelser

Det var en kæmpe oplevelse at være en del af CREATORS på Formland, og virkelig en af de gode. Formland gør alt hvad de kan for at man føler sig tilpas og personalet er altid smilende og hjælpsomme. Man føler aldrig man stiller dumme spørgsmål, selvom jeg er sikker på der kom mange fra alle os novicer under opstilling, og ja endda også i løbet af messen. Arrangørerne kom flere gange i løbet af hele perioden for at tjekke op på os, og selv halmesteren var på et tidspunkt henne og spørge hvordan det gik med os. Da vi kørte hjem den første aften på messen var vi ikke til at skude igennem. Vi havde mødt så mange mennesker, fået så mange kontakter, de første ordrer og forhandlere. Vi vidste at nu skulle vi bare se at komme igang med at bygge vores forretning op, for grundstenene var blevet sat fast efter bare en dag på Formland. Og de følgende 3 dage skuffede os bestemt heller ikke. At deltage på CREATORS COMMUNITY på Formland gav os en tro på at vi rent faktisk havde nogle designs, ideer og planer som vi godt kunne bygge videre på. Vi fik lidt troen på os selv og vores forretning. Så her et år efter CREATORS COMMUNITY, kan vi kun varmt anbefale andre i iværksættere at deltage.

Skriv et svar