Bæredygtighed

Hokus pokus lad os få

Bæredygtig produktion i fokus

Det er populært at være klimabevidst. For rigtig mange forbrugere er det ikke længere nok, at produktet er i god kvalitet – det skal også være bæredygtigt. Siden Design Rocket startede, har bæredygtighed været en vigtig del af firmaets DNA, og vi har lagt vores fundament i en bæredygtig produktion. Materialerne er valgt ud fra tanken om at være så miljøbevidste som muligt og vi gør vores bedste for, at nedbringe CO2 forbruget. Derfor har Design Rocket valgt hovedsageligt at arbejde i træ, da træ er verdens mest miljøvenlige råstof. Udover materialevalg, gør vi alt for at udnytte alle materialer, og få så meget ud af hvert enkelt lille stykke træ.

Se produkterne her

Bæredygtigt FSC godkendt træ

FSC-mærket er en garanti for træ, du kan købe med god samvittighed. I en FSC-skov bliver der ikke fældet mere træ, end skoven kan nå at reproducere. Træ kan bruges og genbruges. Træ giver intet affald, men CO2-neutral energi, når det brændes efter brug. Derfor er træ verdens mest miljøvenlige råstof.
Det er bæredygtighed for os!

Alt træ vi bruger er FSC godkendt,
og vi arbejder på både at blive det som virksomhed og få vores designs FSC godkendt.

Når affald skaber glæde

Fra vi startede Design Rocket, for nu 2 1/2 år siden, har vi gemt alle håndtags-udskæringerne fra Lena stabelkasserne og Jonas Bedroller, og nu bliver de til vores fantastiske Dan Domino brikker. Det er utroligt tilfredsstillende at se et produkt, som egentlig er en rest, få nyt liv og sprede en masse glæde.

Se produkter

Mindre affald,
mere levetid

Domino brikkerne er ikke de eneste bæredygtige produkter. Faktisk kommer størstedelen af vores nye spil-kollektion af rester fra vores produktion. Balancebrættet er en udskæring fra det lille Bamse Bo. Siderne og brikkerne, til både Sling-pot gamet og tic tac toe er skæret ud af rester. På den måde sikrer vi endnu mindre affald og meget mere levetid på vores råvarer og materialer.

Se produkterne her

Siden Design Rocket startede, har bæredygtighed været en vigtig del af firmaets DNA.
Vi sætter samfundsansvar på dagsordenen.

Vi tilbyder TAKE BACK

Ved at tilbyde TAKE BACK gør vi det nemt for dig som forbruger at komme af med dit brugte Design Rocket møbel, efter det har skabt glæde for dig og dine børn i forhåbentlig mange år. På den måde sikrer vi, at så stor en procentdel af møblet som muligt bliver genanvendt. Vi sørger for, at de dele som kan bruges bliver brugt til andre produkter, og dele som ikke kan bruges af os igen, bliver sendt steder hen, hvor det kan genanvendes.

Når du beslutter at du og din familie er vokset fra jeres Design Rocket møbel, kan I aflevere det tilbage til os og på den måde er du med til, at afslutte cirklen og dit møbel bliver genanvendt til nye produkter. Så er du med til, at sikre korrekt genanvendelse af materialer og give dem mange års ekstra levetid.