Nyt år, byder på forandring.

Så er året kommet ordentligt i gang – eller det er kommet i gang. Vi er, trods Corona-restriktioner, mere end klar til et nyt spændende år.

Vi startede året med at byde velkommen til vores nye praktikant, Aleksandra som oprindeligt kommer fra Polen, men nu bor og studerer i Aarhus. Som lille firma i udvikling vil vi gerne bidrage med at uddanne dygtige unge mennesker, og eftersom der er MANGE opgaver at tage fat i hos os, mener vi også der er rig mulighed for at lære en masse. Vi tror på at man lærer bedst ved at blive kastet ud i tingene, det er i hvertfald sådan vi selv lærer. Og jesus hvor bliver vi konstant kastet ud i nye ting.
Vi har selvfølgelig drømt om at vi på sigt ville begynde at sælge lidt ud over Danmarks grænser, men for os har det været længere ude i horisonten – vi har jo altså kun været igang i 11 måneder! Men i løbet af November og December måned fik vi flere henvendelser fra bl.a. Tyskland, Østrig og Sverige, både fra private, men også fra forhandlere. Det følte vi os slet, slet ikke klar til, men vi vil jo selvfølgelig heller ikke afvise folk! Så vi har sendt vores første varer uden for Danmarks grænser og vi er mega stolte! Samtidig er vi lige nu ved at forhandle med de forhandlere som har henvendt sig, men kloge hoveder har sagt der lige er nogle ting vi skal have styr i forhold til regnskab, så vi var også lige nødt til at kontakte vores revisor. Så nu skal der læres lidt nyt igen 😊

Forandret sprog

Vi har noget tid haft på vores To-do liste at, vi skulle have vores hjemmeside oversat til tysk og engelsk. Men som med alt andet er der simpelthen ikke timer nok i døgnet. Interessen op til jul har dog gjort at vi er nødt til at handle på det. Så derfor er Aleksandra blevet sat igang. Igang med at finde et firma som kan oversætte og derfor få det hele til at spille på vores hjemmeside. Det bliver så spændende at se vores hjemmeside oversat til flere sprog. Se min tekst på tysk og engelsk.

Nyt år, samme ydmyghed

Vi er stadig lykkelige for hver evig eneste følger på Facebook og Instagram og vi danser rundt for hver modtagne ordre. Det føles stadig fuldstændig uvirkeligt at nogen vil købe produkter vi har designet og bygget med vores egne hænder. At der så tilmed begynder at være nogen fra udlandet, som også vil betale for det, er jo nærmest tosset. Vi er, og vil altid være beærede over at I derude giver os lov til at lave det her. Tak fordi I støtter os på vores rejse! Vi håber ikke I bliver skræmt af at teksten på Facebook og Instagram nu også bliver engelsk.

En tanke om “Nyt år, byder på forandring.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.